Politika Privatnosti za Apostoloski Dental Centar

1. Uvod

Dobrodošli u Apostoloski Dental Centar. Vaša privatnost je za nas od najvećeg značaja. Ova Politika Privatnosti objašnjava naše prakse u vezi sa prikupljanjem, korišćenjem i zaštitom ličnih podataka koje nam dostavite.

2. Lični podaci koje prikupljamo

Kada nas kontaktirate ili posetite našu kliniku, možemo prikupiti sledeće informacije:

Ime i prezime: Da bismo vas personalizovano adresirali.

Email adresa: Za komunikaciju vezanu za zakazivanje termina i važne obaveštenja.

Broj telefona: Da bismo vas kontaktirali u vezi sa zakazanim terminima ili pružili dodatne informacije o uslugama.

3. Kako koristimo vaše informacije

Koristimo prikupljene informacije isključivo u svrhe zakazivanja termina, obaveštavanja o izmenama u rasporedu i pružanja informacija o našim uslugama i promocijama koje bi mogle biti od vašeg interesa. Poštujemo vašu privatnost i ne koristimo vaše podatke za nepoželjene reklamne poruke.

4. Deljenje informacija

Vaši lični podaci se strogo čuvaju i neće biti deljeni sa trećim stranama bez vaše izričite saglasnosti, osim u zakonom predviđenim situacijama ili u svrhu pružanja zakazanih usluga.

5. Prava korisnika

Imate pravo da zahtevate pristup svojim ličnim podacima koje čuvamo, kao i ispravku ili brisanje istih. Takođe, imate pravo da u svakom trenutku povučete svoju saglasnost za obradu podataka.

6. Korišćenje kolačića

Naša web stranica može koristiti „kolačiće“ kako bi poboljšala korisničko iskustvo. Kolačići nam pomažu da razumemo kako korisnici koriste našu stranicu, omogućavajući nam da unapredimo naše usluge. Možete podesiti svoj pregledač da odbija sve kolačiće ili da vas obavesti kada se kolačić šalje.

7. Izmene politike privatnosti

Apostoloski Dental Centar zadržava pravo da povremeno ažurira ovu politiku. O svim izmenama bićete obavešteni putem naše web stranice ili direktnom komunikacijom.

Kontakt informacije za dodatna pitanja i informacije:

Adresa: [Unesite adresu]
Telefon: [Unesite broj telefona]
Email: [Unesite email adresu]