LEONARDO DA VINČIJEV PRINCIP BOŽANSKE PROPORCIJE

Leonardo da Vinčijev princip Božanske proporcije

Služimo se Leonardo da Vinčijevim principom božanske proporcije kako bi dizajnirali Vaš osmeh. Prekrasan i trajan osmeh treba da se harmonizuje sa jedinstvenim karakteristikama lica kako bi se naglasila individualna lepota.

Dr Apostoloski će vas voditi kroz zlatni standard proporcije kako biste postigli optimalnu estetiku sa zubnim nadoknadama, kao i poboljšanje proporcije lica.

Linije “smejalice” i bore se ponekad mogu „izbrisati“ uz pomoć rekonstrukcije zuba ili nošenjem neke protetske nadoknade. Vaš osmeh će izgledati potpuno prirodno.

Kompletna analiza zuba je neophodna: merenje odnosa dužine i širine svakog zuba, njihovog odnosa jedni sa drugima, zatim i svih vaših zuba u celini u odnosu na usne i lice kako bi dizajnirali Vaš osmeh iz snova. Položaj usana oko zuba utvrdiće njihovu dužinu, a crni prostor između obraza i zuba može se popuniti kako bi se dobio potpuniji osmeh, (zigomatski osmeh), a time i mlađi osmeh.

Sve dileme i nedoumice će Vam biti rešene nakon komplentne analize u toku konsultacija sa doktorom! Uz pomoć Da Vinči-jevih proporcija sve estetske stomatološke procedure mogu pokazati prirodnu lepotu Vašeg osmeha.

Boja (ton) kože, oblik vašeg lica, usne, struktura mekih tkiva (desni), oblik i veličina zuba, vaše godine i konačno boja zuba koja će biti izabrana, su ono što Vaš dr Apostoloski razmatra pre nego što počne da planira rekonstrukciju Vašeg osmeha. Estetske procedure su vredne ulaganja da bi se obnovile proporcije koje je vaše lice trebalo da ima ili je izgubilo tragom vremena. Razgovarajte sa nama o Vašim inspiracijama o poboljšanju Vašeg osmeha.

Zakažite pregled

Imate pitanja? Pozovite nas sada!

+381 65 515 6034

Naši radovi

Zakažite pregled!

Neka to bude Vaš prvi korak
do očaravajućeg osmeha.