Potpuna rekonstrukcija usne duplje

Potpuna rekonstrukcija usne duplje je stručnost i strast Dr-a Apostoloskog. Koriste se različiti modaliteti iz više oblasti stomatologije kako bi se postiglo sledeće: stvaranje uravnoteženog i udobnog odnosa vaših vilica, zdrave desni, zdrave vilične kosti i zubi, obnova estetike i funkcije usne duplje.

Postupci rekonstrukcije zuba, kao što su ispuni od kompozitnih materijala, fasete i zubne krunice od keramike, protetske nadoknade (proteze), dentalni implantati i druge hirurške procedure su svi delimični postupci koji se koriste u potpunom restauriranju i rekonstrukciji usne duplje. Rezultat su savršeni zubi i osmeh, dobro izbalansiran odnos vilica sa adekvatnim funkcionisanjem mastikatornih mišića. Po mišljenju Dr-a Apostoloskog, što su pažljivije isplanirane terapijske procedure to će finalni rezultati biti bolji i dugotrajnost veća.

Nakon sveobuhvatne evaluacije utvrđeni su etiološki faktori i dijagnostikuje se stanje usne duplje. U dijagnozi, Dr Apostoloski prvo određuje da li stanje vaših zuba, desni, kosti i zagrižaja značajno doprinose vašim simptomima. Zatim prodiskutujte sa doktorom šta želite da postignete u estetskom smislu. Nakon pregleda, Dr Apostoloski će Vam predložiti alternativne izbore ako ih ima, njihove prednosti, mane, rizici svakog postupka, kako biste doneli pravu odluku.

Vremenski okvir i broj poseta će biti detaljno razmotreni, a naravno, troškovi rekonstrukcije će se proceniti na osnovu postojećih uslova u ustima.

Zakažite pregled

Imate pitanja? Pozovite nas sada!

+381 65 515 6034

Naši radovi

Zakažite pregled!

Neka to bude Vaš prvi korak
do očaravajućeg osmeha.